Våra tjänster

Vi förverkligar era drömprojekt

Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför arbetar vi med kundanpassade projekt, specialprojekt och arkitektritade lösningar. Vi skräddarsyr all byggnation enligt kundens önskemål. Vårt fokus ligger på att leverera kvalitet i vartenda skede av arbetet.

Arkitektritat och skräddarsydda lösningar

Vi går bortom det vanliga och erbjuder skräddarsydda, arkitektritade lösningar som speglar din vision. Vårt team av erfarna hantverkare och arkitekter brinner för att omvandla dina idéer till verklighet. Vi arbetar inte med färdiga monteringar utan förstår att varje kund är unik, precis som varje projekt vi tar oss an.

Ta gärna en titt på några av våra projekt.

Från nybyggnation till ombyggnation

Vi utför såväl nybyggnation som ombyggnation. Oavsett om det gäller fasad, tak, betong, uterum, uteplatser, invändig renovering, badrum eller fönsterbyte har vi expertisen. Med vår långa erfarenhet och tydliga kommunikation erbjuder vi alltid trygghet till våra kunder. Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

Hantverk med precision och detaljkänsla

Oavsett om det är ett specialprojekt eller en helt unik nybyggnation, tar vi varje steg med omsorg och precision för att skapa en slutprodukt som inte bara överträffar dina förväntningar utan också blir en hyllning till din smak och stil.

Våra samarbetspartners

Vi använder oss enbart av betrodda och kompetenta samarbetspartners. Tillsammans med våra partners kan vi genomföra alla typer av byggprojekt från idé och ritning till det slutfärdiga resultatet.

El
Installationsteknik på Bjäre
Bjäre Elmontage

VVS
Båstad rör
Hallavara smidesverkstad

Målning
Torekovs Målerifirma
Målerifirma Kurt Lundström ab

Plåt
Båstad Byggplåt

Gräv
Leffe Gräv
Gustaf Persson Eftr

Kakel
Torekovs Kakel och Klinker

Mur
Engeltofta Mur och fasad

Arkitekter
3do Arkitekter
Kenny Architects

Övrigt
NP Nilsson
Jönssons Snickeri
Linds snickeri
Smidesdesign i Magnarp

Rotarbete och rotavdrag

När du anlitar ett företag för reparation, underhåll samt ombyggnad och tillbyggnad kan du få rotavdrag för delar av arbetskostnaden. Rotavdraget är upp till 50 000 SEK per år och delägare. Läs gärna mer om Rotavdraget på Skatteverkets hemsida.
www.skatteverket.se

Kundanpassat – Skräddarsytt – Arkitektritat

ÄR DU REDO ATT STARTA DITT BYGGPROJEKT?